De Kei is van iedereen.

Stoere tieners, middenmoten, avonturiers, accountants, gezinnen, spelletjesfanaten, creatievelingen, doorzetters, vegetariërs, AOW’ers, sportievelingen, dagdromers en…
Nou ja, echt van iedereen. Sterker nog: de Kei dat ben jij!
We willen jong en oud verbinden en inspireren onder één dak.
Eén clubhuis om samen te komen, projecten op te pakken en elkaar vooruit te helpen.
Er valt genoeg te beleven.

Lees maar!

Kinderen

Voor kinderen van de basisschoolleeftijd (4 t/m 12 jaar) is er op dit moment een aantal activiteiten in De Kei.

Kids Steenderen organiseert één keer per maand op vrijdag een leuke avond.

En dan is er Urban Dance Lab waar je allerlei soorten lessen kan volgen.

Verder kan je zelf met ideeën komen om gezamenlijk iets te doen. Wil je bijvoorbeeld pannenkoeken bakken? Een knutselmiddag organiseren of samen met andere kinderen spelletjes doen? Er is meer mogelijk dan je denkt.

Jongeren

Voor jongeren (12+) wil De Kei graag aan de slag met ideeën rondom gekke, creatieve en muzikale belevenissen. Speel je in een band? Kan je goed zingen? Heb je een ander muzikaal idee? Kom langs en deel je idee met anderen!

Er is veel mogelijk, als je van samen leuke dingen doen houdt.

Kom in De Kei bijvoorbeeld een avond Risk of Regenwormen spelen, kom samen gamen of oefenen met je band. Alles is bespreekbaar!

Volwassenen

Voor volwassenen is er van alles te beleven op De Kei.

Je kan meedoen aan een schilderles, individueel of in een groep. Of aan de slag met hout in de  houtbewerkingsclub. Zet je beste beentje voor op onze yoga- of danslessen. Er valt zoveel te beleven. Heb je bijvoorbeeld de vele activiteiten van Welzijn al ontdekt?

Daarnaast is het de bedoeling dat er nog van alles gaat ontstaan. In de tuin, in de keuken of waar dan ook in het gebouw. Heb jij een goed idee hoe we deze ruimtes kunnen benutten? Voel je vrij om binnen te lopen en laat van je horen!

Maatschappelijk

De Kei is al een thuis voor allerlei maatschappelijke organisaties.

Zo is het Sociaal Team van de gemeente Bronckhorst er op bepaalde dagdelen te vinden. Je mag altijd binnenlopen met een vraag.

Dagbeleving NoaLies is op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig om mensen een gezellige dag te bieden. Hier hebt u wel een indicatie Wmo of Wlz voor nodig.

Dan worden er vanuit Welzijn ook nog een aantal diensten verleend. Deze diensten en activiteiten vinden soms ook buiten De Kei plaats.