Open Dag op 27 augustus 2017

Op zondag 27 augustus organiseren we een open dag in het nieuwe ontmoetingscentrum de Kei in Steenderen.
De voormalige st. Joannesschool aan de dr. A. Ariënstraat 4 in Steenderen is omgetoverd tot een modern ontmoetingscentrum waarin van alles te doen en te beleven is.
Er worden nu al diverse cursussen gegeven, zoals schilderen en dans, en de Kei is de thuisbasis voor het Sociaal team van de gemeente en Noalis (dagopvang).
Op zondag 27 augustus kunnen bezoekers rondlopen en deelnemen en ontvangen van het Kei-promotieteam een programma waarop alle activiteiten van die dag staan.
Alle participanten doen iets voor de bezoekers en nodigen de bezoekers uit om later aan bijvoorbeeld een workshop deel te nemen.

Verenigingen in en om Steenderen zijn uitgenodigd om zich te presenteren

Het idee is om er een soort “uitmarkt” van de vele actieve verenigingen, in Steenderen en omgeving, van te maken.
Er zullen terrasjes aan voor- en achterzijde van de school zijn, met heerlijke hapjes en drankjes.
Het belooft een leuke dag te worden van 13 tot 16 uur en vormt de opstap naar een mooi jaar op creatief en recreatief vlak voor Steenderen en omgeving.
Het geeft de mogelijkheid om jullie vereniging onder de aandacht te brengen, mensen enthousiast te maken voor hetgeen jullie doen en daarmee bijvoorbeeld (bestuurs-)leden te werven.
Een korte demonstratie op die zondagmiddag of het aanbieden van een proefles in de maand na de open dag behoren tot de mogelijkheden.
Het gaat ons om ontmoeting en verrijking voor jong en oud in Steenderen en omgeving waarbij we ons met z’n allen inzetten voor een leefbaar platteland.
Ik hoop dat jullie even enthousiast worden als wij al zijn voor zo’n open dag.

[maxbutton id=”1″ ]

 

Vind je dit leuk? Deel dan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Contact Informatie
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van Welzijn Steenderen en de verbouwing en de mogelijkheden van de Kei. Af en toe zullen we u een e-mail sturen.

Welzijn op Facebook
De Kei op Facebook

Copyright 2018 – Welzijn Steenderen – OpRha